Перекладач

Пошук

середу, 26 жовтня 2016 р.

Соціальне партнерство в контексті модернізації національної освіти


25-27 жовтня 2016 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся Восьмий міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» та Четверта міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu».
Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук.
«Інноватика в сучасній освіті» - єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проектів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик безспосередньо в навчальний процес.
Лауреатом І ступеня (золота медаль) у номінації «Соціальне партнерство в контексті модернізації національної освіти» став методичний посібник «Соціальне партнерство дошкільного навчального закладу: впровадження пренатальної та перинатальної педагогіки», автори - Н.І. Волкова, завідуюча комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад № 72»,  Н.В. Журавель, вихователь-методист комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад № 72». 

У посібнику подано модель діяльності ДНЗ щодо пренатального та перинатального виховання дитини та її батьків, технології виховання дітей раннього та дошкільного віку на засадах наступності та перспективності через інтеграцію в освітній процес сучасних інформаційних технологій, реалізація якої в комплексі призведе через компетентіснозорієнтований підхід до підвищення рівня фахової компетентності педагогів ДНЗ, підвищить рівень якості навчально-виховного процесу у дошкільному навчальному закладі.

В рамках Форуму проведено майстер-клас «Фоаміран: квіткові фантазії», майстер - вихователь КЗ «ДНЗ № 72» Пархоменко Т.В.

Восьмий міжнародний форум об’єднав учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти. Успішна робота учасників і відвідувачів виставки сприяла встановленню контактів, збагаченню досвідом, розвитку ініціативи в реалізації завдань, визначених сучасним розвитком нашої держави. За словами педагогів комунального закладу "Дошкільний навчальний заклад № 72", участь у форумі «Інноватика в сучасній освіті» - це позитивний досвід і можливість познайомитися з інноваційними досягненнями та напрацювання закладів і установ освіти.












1 коментар: