Перекладач

Пошук

четвер, 26 жовтня 2017 р.

SТЕМ-освіта – від уроку до інновації

24 – 26 жовтня 2017 р. у приміщенні Київського Палацу дітей та юнацтва за адресою: вул. І. Мазепи, 13 (м. «Арсенальна») відбулася Дев’ята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та П’ята міжнародна виставка «World Edu».
Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25.06.2014 № 605-р виставці «Інноватика в сучасній освіті» надано статус міжнародної.
Організатор: компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.
За рішенням оргкомітету Дев’ятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті - 2017» комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад № 72 Вінницької міської ради» визначено переможцем в номінації "SТЕМ-освіта – від уроку до інновації" та нагороджено Золотою медаллю.
Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» - найбільш представницький і професійний захід в освітньому просторі нашої країни, спрямований на презентацію, обмін досвідом, узагальнення та поширення інноваційних досягнень, набутих у практичній діяльності навчальних закладів, використання міжнародних освітніх новацій, ознайомлення з засобами навчання, проектами та програмами. Цьогоріч у роботі форуму взяли участь 389 учасників із 24 регіонів України, Канади, США, Великобританії, Польщі, Чехії, Словенії, Франції, Болгарії, Греції та інших країн.
Заклад у Дев’ятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті» було представлено методичною розробкою «Інноваційний дослідницький майданчик дошкільного навчального закладу як чинник модернізації системи освіти», автори - Гриб’юк О.О., провідний науковий співробітник відділу комп’ютерно-орієнтованих засобів навчання Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України Волкова Н.І., завідувач КЗ «ДНЗ № 72 ВМР»,   Журавель Н.В., вихователь-методист КЗ «ДНЗ № 72 ВМР». 

Творча група:
Бистрицька Анжела Степанівна, вихователь КЗ «ДНЗ №72 ВМР»;
Ірлянова Олеся Яківна, вихователь КЗ «ДНЗ №72 ВМР»;
Малик Наталія Миколаївна, вихователь КЗ «ДНЗ №72 ВМР»;
Нетребська Тетяна Йосипівна, вихователь КЗ «ДНЗ №72 ВМР»;
Пархоменко Тамара Віталіївна, вихователь КЗ «ДНЗ №72 ВМР»;
Рябоконь Катерина Петрівна, вихователь КЗ «ДНЗ №72 ВМР»;
Химич Ніна Вікторівна, музичний керівник КЗ «ДНЗ №72 ВМР»;
Цилюрик Наталія Юріївна, вихователь КЗ «ДНЗ №72 ВМР»;
Шликова Наталія Анатоліївна, вихователь КЗ «ДНЗ №72 ВМР»;
Шоломицька Ольга Михайлівна, вихователь КЗ «ДНЗ №72 ВМР».
У розробці подано Модель комп’ютерно-орієнтованого середовища навчання предметів природничо-математичного циклу у комунальному закладі «Дошкільний навчальний заклад № 72 Вінницької міської ради» через інтеграцію в освітній процес сучасних інформаційних технологій, реалізація якої в комплексі забезпечує через компетентіснозорієнтований підхід підвищення рівня фахової компетентності педагогів, якості навчально-виховного процесу на засадах міжпредметних зв’язків, інтеграції складових STREAM-освіти. 
В рамках виставки проведено майстер-клас «Виготовлення листівки за допомогою фрактальних зображень», майстер - вихователь КЗ «ДНЗ № 72 ВМР» Пархоменко Т.В.


На високому професійному рівні поведено ART-room «Чарівна  сила  природи» (комплексне використання інноваційних оздоровчих технологій у дошкільному навчальному закладі), автори Шликова Н.А., Шоломицька О.М., вихователі КЗ «ДНЗ № 72 ВМР».





Бажаємо авторам, всім педагогам КЗ "ДНЗ № 72 ВМР" подальших творчих злетів, нових ідей та нових перемог!


1 коментар: